Η σελίδα ανανεώθηκε, αλλά μάλλον…
όχι πλήρως, καθώς στο βιογραφικό του υπουργού ακόμη αναγράφεται πως είναι «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ»

Με το πρόσωπο του Νίκου Φίλη σκιτσαρισμένο «καλωσορίζει» τους επισκέπτες της από σήμερα η ανανεωμένη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Το σκίτσο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην κεντρική σελίδα, που πλέον εμφανίζεται πιο «νεανική» και όχι τόσο φορτωμένη.

Η αρχική σελίδα του ανανεωμένου site

Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου άλλωστε αναφέρεται πως στόχος είναι «η συχνή διάδραση μεταξύ υπουργείου, μαθητών και εκπαιδευτικών» και γι’ αυτό «η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να προσφέρει “πρόσφορο έδαφος” για την παρουσίαση και την προβολή σχολικών δραστηριοτήτων, καινοτομιών και εκδηλώσεων, αλλά και μία πλατφόρμα εύκολης ενημέρωσης για τα θέματα του υπουργείου (εγκύκλιοι, νόμοι, νομοσχέδια, κλπ.).  Γι’ αυτό το λόγο, το υπουργείο αποκτά και σελίδα στο facebook και κανάλι στο youtube, ώστε να ενισχυθεί η διαδραστική διαδικασία».

«Σκοπός μας είναι μία σελίδα ζωντανή, δροσερή με εύκολη και ευχάριστη περιήγηση. Ένας φιλικός τόπος συνάντησης όλου του εκπαιδευτικού κόσμου αλλά και των πολιτών», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ανανέωση πάντως μπορεί να επήλθε στη «βιτρίνα» και στα βασικά σημεία της ιστοσελίδας, η οποία πάντως δεν «χτενίστηκε» όσο έπρεπε καθώς στο βιογραφικό του υπουργού, που εμφανίζεται αν κανείς πατήσει «κλικ» στο σκίτσο του Νίκου Φίλη, αναφέρεται ακόμη πως είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που έχει αλλάξει από την διάλυση της Βουλής τον περασμένο Αύγουστο…
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese