Με αθρόα προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 18η Εορταστική Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων… που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Στην 18η Εορταστική Δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 55 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 150 και πλέον διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα προϊόντα.

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της δράσης, συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, ευχαρίστησε την οργανωτική ομάδα καθώς, επίσης, τους εθελοντές και τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και με Υγεία το 2016.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους. Συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, όσο και στον υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων Π. Τσιτσιμπάση, για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και Νίκος Πέππας.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese