Για τους «Απαράδεκτους» αλλά και την απόφασή της να μην… ασχολείται πια με την υποκριτική, αλλά με το γράψιμο, μίλησε σε εκτενή συνέντευξή της στο περιοδικό «People» η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η πολυαγαπημένη σειρά έχει αρκετό καιρό να παιχτεί σε επανάληψη στο Mega και η δημιουργός της εξήγησε το γιατί: «Το γράψιμο για μένα είναι τρόπος ζωής. Από εκεί και πέρα, φυσικά και παίζει ρόλο ότι αμείβομαι για αυτό. Αλλά τα χρήματα για αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα είναι ελάχιστα. Ούτε από τους “Απαράδεκτους” έβγαλα σοβαρά χρήματα. Ζήτησα πνευματικά δικαιώματα εδώ και πολλά χρόνια για τις επαναλήψεις, αλλά δεν τους συμφέρει να με πληρώσουν, γι’ αυτό και δεν παίζονται πια».

Όσον αφορά τον γκέι ρόλο που ενσάρκωσε ο Γιάννης Μπέζος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Στην αρχή δεν ήταν πολύ ευπρόσδεκτη η ιδέα, αλλά μας στήριξε πολύ ο Τζώνης Καλημέρης που ήταν στο κανάλι κι επειδή το πιστεύαμε πολύ μαζί με την παραγωγό μου, Φρόσω Ράλλη, επιμείναμε. Με τους φίλους και τον κόσμο που το είχα μοιραστεί τότε ήταν όλοι ενθαρρυντικοί».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese