Είναι πολύ βολικό και παράλληλα άκρως επιδερμικό για τα συστημικά ΜΜΕ να διατυμπανίζουν πόσο… μεγάλη συμμετοχή είχαν οι εκλογές της ΝΔ. Και την ίδια στιγμή να κάνουν αναλύσεις τι σημαίνει αυτή η συμμετοχή, υποστηρίζοντας πως αντικατοπτρίζει την λαχτάρα του Νεοέλληνα για εναλλακτική λύση απέναντι στην κυβέρνηση και άλλες τέτοιες εξυπνάδες πυο δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.

Θέλετε να μάθετε όμως γιατί είχε μεγάλη συμμετοχή η εκλογικη΄αναμέτρηση της ΝΔ; Για οικονομικούς λόγους. Το ταμείο του κόμματος που θέλει να κυβερνήσει κι όλας-τρομάρα του-είναι όχι απλώς μείον, αλλά αραχνιασμένο!

Με τη συνδρομή των τριών ευρώ που πλήρωσε καθένας από τους 400.000 ψηφοφόρους, συγκεντρώθηκαν 1,2 εκατ., εκ των οποίων 700 χιλιάδες θα πάνε στη Vodafone. Αν στις κάλπες προσείρχοντο λιγότεροι από 234.000 ψηφοφόροι, τα έξοδα δε θα έβγαιναν! Άρα έβαλαν λυτούς και δεμένους να ψηφίσουν, γιατί η Vodafone δεν είναι σαν τις τράπεζες που μοίραζαν θαλασσοδάνεια, δανεικά και αγύριστα, στα κόμματα. Η εταιρεία θα ήθελε τα λεφτά της…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese