Στους ρυθμούς του Πλούταρχου, κύλησαν οι βραδιές στο Posidonio…

Το βράδυ της Παρασκευής , ο Γιάννης Πλούταρχος δέχθηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, θαυμαστές και το official fan club του καθώς και μια τούρτα-έκπληξη επί πίστας για τα γενέθλιά του με τους συναδέλφους στο σχήμα να του τραγουδούν, το τραγούδι γενεθλίων. Βαθιά συγκινημένος, τους ευχαρίστησε όλους , υποσχέθηκε ωραία τραγούδια για το μέλλον κι ευχήθηκε να είναι άξιος της αγάπης που του δείχνουν.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio, διασκέδασε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της και την παρέα τους. Ο Γιάννης Πλούταρχος, της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου ερμήνευσε την επιτυχία της, «Δυστυχώς» αλλά και το τραγούδι του Πλούταρχου «ο άνθρωπός σου».

Το βράδυ της Κυριακής, ο Παύλος Καπώνης, γιόρτασε τη νίκη του στο 15ο “The Battle” που έλαβε χώρα στο κλειστό του Τάε κβο ντο. Ο αθλητής μάλιστα έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεϊμπέκικο με τις ερμηνείες του Γιάννη Πλούταρχου.

Η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι μοναδικά ξεχωριστή με τον Γιάννη Πλούταρχο σ’ ερμηνείες-ψυχής.

Η Φανή Δρακοπούλου, μαγεύει και το νέο της τραγούδι «Δύσκολο παιδί» , αρέσει πολύ.

Ο Νίκος Γκάνος με το μοναδικό στυλ του , εντυπωσιάζει ενώ ξεχωρίζουν οι : Μαρία Καρλάκη, Δημήτρης Αβραμόπουλος , Χάρις Μος, Βαλένθια.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese