Σκληρές εικόνες
Βρετανός επιχειρηματίας συνελήφθη για τη δολοφονία δύο ανθρώπων στην Ιταλία σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα », μετά την γιορτή Χριστουγέννων της εταιρείας του…
το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 6 φορές πάνω από το όριο.

Ένας Βρετανός άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην Ιταλία μετά από ένα ατύχημα που προκάλεσε με το όχημα του, το οποίο σκότωσε δύο άνδρες.

Ο Stephen Collins, 36, είχε αλκοόλ στο αίμα του το οποίο ήταν έξι φορές πάνω από το νόμιμο όριο, όταν έσπασε το ενοικιασμένο αυτοκίνητο του στο πίσω μέρος του οχήματος, σε άλλο, στην κεντρική Ιταλία.

Ο Collins, από το Bromley, Kent, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του,ένα νοικιασμένο Audi Q7, όταν «όργωσε» ένα VW Polo το οποίο είχε σταματήσει σε ένα φανάρι, αναφέρει η The Sun και συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη σκηνή.

Ο Collins, ο διευθυντής μιας εταιρείας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ήταν στην Ιταλία, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι και φέρεται να ήταν σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι, όταν συνέβη το ατύχημα.

Οι ψαράδες  Graziano Battistelli, 52, και Marco Iampieri, 41, πέθαναν στη συντριβή. Ένας από αυτούς φέρεται να αποκεφαλίστηκε.

Ο Collins συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και βρέθηκε να έχει 300 mg αλκοόλης ανά 100 ml αίματος.

Το όριο ποτό-κίνησης στην Ιταλία είναι 51 mg αλκοόλης ανά 100 ml αίματος, λίγο χαμηλότερα από ό,τι 8mg του Ηνωμένου Βασιλείου ανά 100ml.

«Έμεινα έκπληκτος που βγήκε ζωντανός. Προσπάθησε να φύγει αλλά δεν μπορούσε», είπε ένας μάρτυρας στην εφημερίδα The Sun. Ο Collins θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στην επαρχία του Τεράμο στην περιφέρεια Abruzzo.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese