Πρόβλημα με το σύστημα της Vodafone υπήρξε μερική ώρα πριν, μιας και το σύστημα ήταν προγραμματισμένο να κλείσει περίπου στις 19:00, χωρίς να έχει υπολογιστεί ο χρόνος παράτασης.

Όπως πληροφορείται το KoolNews.gr, oι χειριστές των tablets «πετάχτηκαν» εκτός συστήματος, καθώς τα passwords που είχαν έληξαν, πλην όμως δόθηκαν νέα και η διαδικασία ομαλοποιείται αυτή τη στιγμή.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι έφταιξε και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά από το πρωί τελευταία στιγμή υπήρξε τόσο μεγάλη αναστάτωση, με τον ένοχο να… αποκαλύπτεται μόνος του μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίο φημίζεται για το πόσο γουρλής είναι!

mitsotakis-500

«Ευτυχώς που πρόλαβα να ψηφίσω. Μετά έπεσε το σύστημα της Vodafone», έγραψε πριν μερικά λεπτά ο εμπνευστής του σατιρικού προφίλ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Twitter που έκλεψε τις εντυπώσεις.

«Σατιρικός λογαριασμός φίλων του Επίτιμου. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;», γράφει ο ίδιος στην περιγραφή του λογαριασμού, «τρελαίνοντας» τους followers του οι οποίοι ξεπερνούν τις 15.000!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese