Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Πανιωνίου, τονίζοντας ότι παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες στη Super League πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά…

 

τη μεταγραφική ενίσχυση, σημείωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση με τη διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλαμε να κλείσουμε τον μήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που τα κατάφεραν κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή, τον κ. Ουζουνίδη που έχει δουλέψει πολύ καλά με τους παίκτες του και φαίνεται στο γήπεδο.

Ήταν πολύ σημαντικό ματς και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μέχρι το 25″ ήμασταν καλύτεροι, μέχρι 60″-70″ ήταν καλύτερος ο Πανιώνιος, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Τώρα πρέπει να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες για να βελτιωθούμε, γιατί ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω.

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση με τη διοίκηση. Αν είναι να έρθουν νέοι παίκτες, πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που είναι εδώ. Τώρα θα μιλάω για τους αυτούς που είναι εδώ που προσπαθούν καθημερινά».

Για το τι έχει δει στο διάστημα της παραμονής του ότι χρήζει άμεσης βελτίωσης: «Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά θέματα που πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας επέτρεψαν να επαναλαμβάνουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις Το κυριότερο είναι οι παίκτες να δείχνουν συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να δείχνουν γρήγορη προσαρμοστικότητα».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese