Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη πλατεία Δημάδη, στόλισαν νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και …
Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» Νομού Αιτ/νιας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ».

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου κατασκεύασαν  «Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια» από κούτες, στη Δημοτική Αγορά .Μια όμορφη εκδήλωση, στον πνεύμα των γιορτών που πλησιάζουν και η οποία προσέφερε στα άτομα με αναπηρία έναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα τους.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια, παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη, έφτιαξαν τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τα παιδιά ζωγράφισαν Χριστουγεννιάτικα θέματα πάνω σε μικρές κάρτες με τις οποίες στόλισαν το δέντρο της βιβλιοθήκης!

Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας,το θεατρικό τμήμα της Κ.Ε.Δ.Α παρουσίασε την παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τίτλο: «Το πλυντήριο του Αη Βασίλη» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese