Ελάτε στην «Παυσιλυπούπολη» στην Καρδίτσα να φτιάξουμε ξύλινες φωλιές για τα πουλιά… Με τη συνδρομή του Τμήματος Σχεδιασμού-Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου (ΤΕΙ που εδρεύει στην πόλη) παίρνει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη δράση στο «Σπίτι των δραστηριοτήτων» την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό από το δήμο Καρδίτσας, η «Παυσιλυπούπολη» προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε μια άκρως πρωτότυπη, δημιουργική, όσο και οικολογική δράση.

Η δράση έχει τίτλο «Κατασκευάζοντας ξύλινες φωλιές πουλιών» και θα εξελίσσεται την Παρασκευή 18/12 και το Σάββατο 19/12 από τις 17.00 έως τις 22.00 στο «Σπίτι των δραστηριοτήτων», όπου με την βοήθεια καθηγητών και σπουδαστών του Τμήματος Σχεδιασμού-Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου οι συμμετέχοντες θα κατασκευάσουν φωλιές, οι οποίες στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στα δέντρα του άλσους του Παυσιλύπου, όπου θα μείνουν και μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα, το επόμενο διήμερο στην Παυσιλυπούπολη τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα θα εξελίσσονται πολλές ενδιαφέρουσες δράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese