Κι όμως κατάφερε να έχει μπλεξίματα με το νόμο για μία ακόμη φορά. Σύμφωνα με το… ρεπορτάζ του People, η γνωστή και δημοφιλής τραγουδίστρια συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, η 24χρονη ράπερ συνελήφθη μετά από επίθεση δευτέρου βαθμού σε μία εργαζόμενη ιδιωτικής ασφάλειας. Όπως λέει η αναφορά, ενεπλάκη σε καυγά με σκοπό της να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στην άλλη γυναίκα.

Σε βάρος της σχηματίστηκαν τρεις κατηγορίες, καθώς και επιπλέον προσπάθεια για να προκαλέσει σωματικές βλάβες, αργότερα την ίδια ημέρα. Ο λόγος για την Azaelia Banks, η οποία ενεπλάκη σε καυγά στο club Up&Down της πόλης των ΗΠΑ. Εκεί λοιπόν ξυλοκόπησε βίαια στην υπάλληλο security.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Banks είχε σύγκρουση λίγο νωρίτερα και με τους πορτιέρηδες του μαγαζιού, ενώ λίγο μετά γρονθοκόπησε την άτυχη γυναίκα και τη δάγκωσε στο στήθος! Η τραγουδίστρια συνελήφθη με την υπόθεση να μην έχει εκδικαστεί πλήρως προς το παρόν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese