Οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά για την οικογένεια του… Κώστα Λεονταράκη, του 35χρονου αστυνομικού και αθλητή του βόλεϋ, ο οποίος στις αρχές Σεπτέμβρη, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είδε τη ζωή του να αλλάζει.

Ο 35χρονος αστυνομικός που είχε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή του Ηρακλείου, τρεις μήνες μετά παραμένει νοσηλευόμενος στη Νευροχειρουργική Κλινική, σε σταθερή κατάσταση, χωρίς όμως η υγεία του να παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη βελτίωση. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του 35χρονου, ευελπιστώντας να γίνει το “κλικ” και ο Κώστας να τα καταφέρει. Παράλληλα όμως αναλαμβάνουν δράση, διοργανώνοντας έναν αγώνα βόλεϋ προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια του αστυνομικού.

Στις 10 Ιανουαρίου η ομάδα βόλεϋ του ΟΦΗ, στην οποία αγωνιζόταν ο Κώστας Λεονταράκης μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο γήπεδο στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με ομάδα που σχηματίζουν φίλοι του Κώστα. Τα έσοδα από τους χορηγούς αλλά και τα εισιτήρια θα διατεθούν στην οικογένεια του 35χρονου αστυνομικού.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese