Στην Ελλάδα της κρίσης, η ανεργεία είναι ο κανόνας και οι όποιες ευκαιριακές δουλειές είναι απλώς, «καλύτερα απ’το τίποτα».  Στην Αυστραλία όμως, δουλειές υπάρχουν και κάποιες από αυτές παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Ο “John” για παράδειγμα. Είναι 60 ετών, διαζευγμένος και ενίτοτε πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες!

Είναι ένας από τους πόλλους ιδιωτικούς ερευνητές που η κυβέρνηση της Αυστραλίας προσέλαβε για να χτυπήσει το trafficking. Η αστυνομία της Αυστραλίας δεν μπορεί εύκολα να εισβάλλει στην ιδιοκτησία κάποιου χωρίς το σχετικό ένταλμα και αυτό καθιστά δύσκολο να βρεθούν οι παράνομοι εκείνοι οίκοι ανοχής που εμφανίζονται να λειτουργούν σαν κέντρα μασάζ.

Αυτή είναι και η δουλειά του John. Επισκέπτεται τέτοια κέντρα μασάζ και στη συνέχεια συντάσσει και καταθέτει την αναφορά του. Οι αναφορές αυτές, πολλές φορές είναι μέχρι τρεις σελίδες και περιλαμβάνουν ημερομηνίες, ώρες, ονόματα, μέρη, ποιος, τι, πότε, πού και πόσο. Πρόκειται για έγγραφα τα οποία χρησιμοποιούνται στα δικαστήρια, οπότε πρέπει να είναι εξαιρετικά λεπτομερή και ακριβή, όπως λέει ο ίδιος.

Τις περισσότερες φορές, τα κέντρα μασαζ είναι βιτρίνες. «Αν ψάξεις πολύ, μπορεί να βρεις κάποιο που δεν προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες» αναφέρει ο John, «Όσο καιρό κάνω αυτή τη δουλειά, μόνο σε τρεις περιπτώσεις δεν προσφέρθηκαν τέτοιες υπηρεσίες. »

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιες φορές του προσφέρεται σεξ, το οποίο και αποδέχεται, τις περισσότερες όμως, προσφέρεται απλώς αυνανισμός. «Θέλουν απλά να τελειώνουν και να περάσουν στον επόμενο πελάτη».

Σίγουρα πολλοί από εσας θα ζηλεύετε το John για τη δουλειά που κάνει. Όπως την περιγράφει και ο ίδιος, «δεν πρόκειται για την τυπική δουλειά με ωράριο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο χρόνο και δεν υπήρξε κάποια στιγμή που ασιθάνθηκα ότι απειλούμαι. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα με ζηλεύουν!»

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese