Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει κάπως, αλλά η ανταλλαγή των δώρων είναι ίσως… και η αγαπημένη μας συνήθεια την εποχή των Χριστουγέννων. Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι διάλεξαν οι αγαπημένοι μας για εμάς και φυσικά να τους δώσουμε και τα δικά μας.

Επειδή, λοιπόν, τα δώρα πρέπει να έχουν πάντοτε μία προσωπική πινελιά (ναι, ναι να βάζεις πάντα κάρτα), έχουμε να σου προτείνουμε διάφορους εύκολους και πρωτότυπους τρόπους για να τα τυλίξεις μόνη σου.

Αν το δοκιμάσεις, να ξέρεις πως θα τους βάλεις σε μεγάλο δίλημμα. Να το σκίσουν το περιτύλιγμα ή όχι;

Υπάρχουν στην αγορά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με τρουκς. Αν, λοιπόν, κάποια φίλη σου αγαπά το ροκ στυλ δεν έχεις άλλη επιλογή. Διάλεξε ένα μονόχρωμο χαρτί και κάνε την να ουρλιάζει από χαρά με τα… τρουκς σου! Ωραιότερο δώρα δε θα έχει πάρει ποτέ μέχρι τώρα.

Βάψε με ένα σπρέι μερικά πούπουλα και κόλλησέ τα πάνω στο χαρτί περιτυλίγματος. Παίξε με τα χρώματα ή τη χρυσόσκονη. Για πιο γρήγορα, μπορείς απλά να ζωγραφίσεις σε ένα χαρτί ένα πούπουλο, να το κόψεις και να το πασπαλίσεις με χρυσόσκονη.

Αυτή η ιδέα είναι πολύ απλή και αρκετά οικονομική. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις το δώρο σου με ένα απλό λευκό σχοινί και φύλλα από γκι.

Αν επιλέξεις αυτή την ιδέα να ξέρεις πως θα πρέπει να βάλεις όλη σου τη φαντασία. Πάνω σε ένα μαύρο χαρτί ζωγράφισε ή γράψε ό,τι έξυπνη ιδέα κατεβάσει το μυαλουδάκι σου και ευχήσου όσο πιο προσωπικά γίνεται στους φίλους σου. Καλό θα ήταν να επιλέξεις έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο για να μην υπάρξουν… ατυχήματα.

Τέλος, βρες ξύλινα γραμματάκια ανάλογα με τα αρχικά του ονόματος του καθενός και κάνε τα δώρα σου ακόμη πιο προσωπικά. Μπορείς να τα κρατήσεις ως ξύλινα ή και πάλι με ένα σπρέι να τα βάψεις σε όποιο χρώμα θες. Το μαύρο αυτή τη φορά είναι πολύ… must!


ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese