Η ζωή μιας γυναίκας σώθηκε επειδή οι γιατροί πρόσεξαν το χαμόγελό της. Η βραζιλιάνα φοιτήτρια Thaline Moreira da Silva επισκέφτηκε το νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους και εμετό, αλλά αρχικά της είπαν ότι πρόκειται για απλή ημικρανία…

Η Thaline λιποθύμισε και οι γιατροί πρόσεξαν το ασύμετρο χαμόγελό της, υποθέτοντας ότι οφείλεται σε μία ήπια παράλυση. Η φοιτήτρια που σπουδάζει στην Αυστραλία διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο και μπήκε επειγόντως στο χειρουργείο.

CATERS_Cancer_Patient_Saved_By_Her_Smile_01jpg-JS204600443

Σύντομα θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση,η οποία όμως δεν καλύπτεται από την ασφάλειά της. Μη μπορώντας να πετάξει πίσω στη Βραζιλία έστησε την καμπάνια Save Thaline’s Life μέσω του GoFundMe, προκειμένου να συγκεντρώσει το απαιτούμενο για την επέμβασή της ποσό.  Σε 12 ημέρες, χιλιάδες άγνωστοι για αυτήν άνθρωποι που θέλησαν να τη στηρίξουν, συγκέντρωσαν περισσότερες από $ 97000!

_CATERS_Cancer_Patient_Saved_By_Her_Smile_06jpg-JS204600447-(1)

«Με γεμίζουν αγάπη, ευγνωμοσύνη και κίνητρα τα μηνύματα συμπαράστασης! Η ευτυχία και η ελπίδα που μου έδωσαν ήταν τόσο μεγάλη που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κλαίω και να χαμογελάω!

She's set up a GoFundMe page to pay for her treatment

Ελπίζω όλοι, όσοι έδωσαν τα λεφτά τους να ξέρουν ότι χωρίς αυτούς δε θα είχα δεύτερη ευκαιρία!» δηλώνει συγκινημένη.

 
 

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese