Για «μια-δυο επικοινωνίες» μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ένα 24ωρο περίπου μετά την αποκάλυψη του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τηλεδώνημα μεταξύ των δύο ανδρών το βράδυ…

 

της 17ωρης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές τον περασμένο Ιούλιο.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, ο κ. Ρουσόπουλος απέδωσε στον πρωθυπουργό χαρακτηριστικά ηγέτη που θυμίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΝΔ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης, λέγοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού».

Παράλληλα, χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή ο β» γύρος των εσωκομματικών εκλογών να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ενώ υποστήριξε ότι η αλλαγή εκλογικού νόμου που επιχειρεί η κυβέρνηση μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις διάσπασης στη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία», τόνισε ο πρώην υπουργός, εκτιμώντας ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε τη Νέα Δημοκρατία και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ακόμη ότι «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese