Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν τους σκύλους… είναι η αφοσίωσή τους. Όχι μόνο στον άνθρωπο αλλά και στα παιδιά τους.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο του 2015. Πολύ γρήγορα έγιναν viral και ο λόγος για αυτό είναι προφανής.

Οι περισσότεροι που είδαν τις φωτογραφίες πίστεψαν ότι ο Γερμανικός Ποιμενικός έσκαψε μια τρύπα στον τάφο του ιδιοκτήτη του επειδή θρηνούσε την απώλειά του. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Αλλά η πραγματική ιστορία είναι πολύ διαφορετική.

Το θηλυκό σκυλί έσκαψε μια τρύπα σε έναν τυχαίο τάφο ενός νεκροταφείου στο Βελιγράδι, για να προστατέψει τα κουτάβια της από τη βροχή και το κρύο.


Μια γυναίκα είδε τη μαμά με τα μικρά της και αποφάσισε να τα πάρει μαζί της.


Ήθελε να τους προσφέρει ένα καλύτερο σπίτι.

Ένα χώρο όπου θα μπορούν να ξεκουραστούν, να αισθανθούν ασφάλεια και αγάπη. Ένα μέρος όπου θα νιώσουν ότι τα αγαπούν.

Η Βέσνα Μιχατζλόσκι τελικά μετέφερε μαμά και κουτάβια σε ένα καταφύγιο σκύλων. Εκεί βρήκαν τροφή, στέγη, ιατρική φροντίδα και αγάπη.

Δεν είναι πανέμορφο;

Η μαμά είναι χαρούμενη και αυτό φαίνεται..

Κάθε φορά που μαθαίνουμε ότι κάποιος, κάπου στον κόσμο, έσωσε μερικές ψυχούλες, γεμίζουμε με αισιοδοξία..English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese