Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι…
Γεωργιάδη και τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. Στη νέα του τηλεοπτική εμφάνιση ο κ. Λαζόπουλος από το θέατρο Βέμπο που μεταδίδεται από τον Alpha για άλλη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Για τη νέα επίθεση ο βουλευτής της ΝΔ ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και με tweet ενημέρωσε τον κόσμο πως θα μεταβεί στο θέατρο Βέμπο.

Να σημειωθεί πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει επιτεθεί σε στεέχη της ΝΔ για την παρουσία τους στην πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο “Γκλόρια” την ημέρα που παρέστη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης και μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε έξω από το θέατρο Βέμπο και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Twitter.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε εντολή να μην του επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο Βέμπο, κάτι το οποίο κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα μέσω Twitter.

O Λάκης Λαζόπουλος πάντως ενημερώθηκε για την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το θέατρο, δηλώνοντας πως δεν θα του επιτρέψει να διακόψει την παράσταση και τον κάλεσε μόλις τελειώσει το Al Tsantiri να τον δει προσωπικά μέσα στα παρασκήνια.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου:


ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese