Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πεντέλης η καθιερωμένη… μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη με τους εκπροσώπους των Προεδρείων Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Πεντέλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Αποστολάκος Δημήτρης και εκπρόσωποι από τους Αθλητικούς Συλλόγους: ΚΑΟΜ – ΦΟΙΒΟΣ – ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΓΑΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ – ΜΑΟ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του Αθλητισμού, αφού μέσα από αυτόν διαμορφώνονται προσωπικότητες και πλάθονται συμπεριφορές.

Συγχρόνως, ενημέρωσε για τους τρεις αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν στη Δ.Κ. Πεντέλης και συγκεκριμένα:

-Στις 17 Ιανουαρίου: «Αγώνας Δρόμου επί ανωμάλου εδάφους–ENERGY RUN»

-Στις 31 Ιανουαρίου: «Αγώνας Δρόμου- PITA RACE»

-Στις 17 Απριλίου: «3ο ATTIKA RUN AND FUN GRAND PRIX»

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς θέματα-προβλήματα που τα συμμετέχοντα σωματεία έθεσαν και δόθηκαν ή προωθήθηκαν λύσεις.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πεντέλης έκανε εκτενή ενημέρωση για την επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Παραβατικότητας τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, αλλά και για τον αγώνα που κάνει για να παραμείνουν τα Αστυνομικά Τμήματα στο Δήμο μας, ζητώντας την στήριξη και συνδρομή όλων των Συλλόγων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese