Οι εργασίες στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα στη Θήβα βρίσκονται… σε εξέλιξη και το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Γι’ αυτό το λόγο επισημαίνονται τα παρακάτω στους οδηγούς:

· Να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους εντός του πεζόδρομου και στις κάθετες οδού αυτού (Δίρκης, Δράκου)

· Η στάθμευση ή στάση αυτοκινήτων στο υπό κατασκευή έργο προκαλεί σοβαρές φθορές στους κυβόλιθους, τις οποίες επιβαρύνεται ο Δήμος, γεγονός που αλλάζει όλο τον οικονομικό προγραμματισμό έργων που έχει σχεδιάσει.

· Επίσης με τη στάθμευση ή στάση αυτοκινήτων στο υπό κατασκευή έργο παρεμποδίζονται οι εργασίες των συνεργείων και των μηχανημάτων έργων, καθυστερώντας την πορεία του.

· Πρέπει όλοι να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της περιοχής και να διευκολύνουμε την πορεία του έργου, προκειμένου να το χαρούμε.

· Ειδικότερα τις ημέρες των εορτών, όπου είναι αυξημένη η κυκλοφορία των πεζών στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα, θα πρέπει να μη παρουσιάζεται εικόνα αναρχίας και παράλληλα να διευκολύνονται οι πεζοί στη διέλευσή τους.

· Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης συνεχιστεί ο Δήμος θα αναγκαστεί να λάβει δραστικά μέτρα με τη συνδρομή της Τροχαίας.

· Τέλος, ενημερώνουμε ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο θα τοποθετηθούν και οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese