Ακολουθούσε διατροφή 10.000 θερμίδων την ημέρα και έπινε 8 ενεργειακά ποτά ανάμεσα στα γεύματά του. Στα 39 του ο Ντιν Γουόρμπι πέθανε από καρκίνο στο συκώτι μετά από πολυετή χρήση στεροειδών πληρώνοντας την εμμονή του με την εικόνα του με τον χειρότερο τρόπο.

Ο νεαρός Βρετανός μποντιμπιλντεράς πέθανε μετά από πέντε χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Η εμμονή του με την εικόνα του, τα junk food αλλά και η πολύχρονη χρήση στεροειδών του στοίχισαν τη ζωή.

«Πολλές φορές είχα επτά πελάτες την ημέρα κι έπρεπε να έχω αρκετή ενέργεια για να προπονηθώ και ο ίδιος, ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο», δήλωσε ο Ντίν.

Στα τέλη της ζωής του ο 39χρονος είχε στραφεί σε πιο φυσικές ιατρικές μεθόδους, κάνοντας πνευματική θεραπεία και ρέικι ενώ κάποια στιγμή έπαιρνε 200 φυτικά χαπάκια την ημέρα. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο Ντίν και η σύντροφός του Σάρλοτ αφηγήθηκαν την ιστορία του άτυχου άνδρα σε μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Dean’s Journey» την οποία ακολουθούσαν περίπου 10.000 χρήστες.

Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του προτάθηκε να κάνει χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση ήπατος. Εκείνος όμως τα απέρριψε επιλέγοντας πιο φυσικές λύσεις.

«Τα απέρριψα γιατί ήθελα να κάνω κάτι φυσικό και όχι τεχνητό. Ήθελα να ζήσω. Όχι να πεθάνω», είχε πει ο ίδιος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese