Μία ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία… υπερασπίζεται το χριστιανισμό και κατακεραυνώνει την αντιχριστιανική δύση, βγήκε στην επιφάνεια.

Στο βίντεο που θα ακολουθήσει και το οποίο “ανακάλυψε” το www.voicenews.gr μπορείτε να δείτε το Ρώσο ηγέτη να αναφέρεται ακόμη στην ομοφυλία, στην παιδοφιλία αλλά και στις ηθικές και χριστιανικές αξίες.

Συγκεκριμένα λέει: «Ένας ακόμη κίνδυνος για την Ρωσική ταυτότητα συνδέεται με τις διαδικασίες που παρατηρούμε να συμβαίνουν εκτός Ρωσίας. Αυτές περιλαμβάνουν την εξωτερική πολιτική, την ηθική κι άλλες. Βλέπουμε σε πολλά κράτη της Δυτικής Συμμαχίας να έχουν πάρει ένα δρόμο άρνησης ή απόρριψης των καταβολών τους, συμπεριλαμβανομένων των χρισιανικών καταβολών τους, που σχηματίζουν τη βάση του Δυτικού πολιτισμού. Σε αυτά τα κράτη απαρνούνται τις ηθικές βάσεις κι οποιαδήποτε παραδοσιακή ταυτότητα. 

Σχετικοποιούν την εθνική, θρησκευτική, πολιτιστική ακόμα και τη φυλετική ταυτότητα ή την απαρνούνται. Εκεί οι πολιτικές εξισώνουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, με ένα ομοφυλικό ζευγάρι (δικαστικά). Η πίστη στο Θεό είναι ίση με την πίστη στο Σατανά».

Δείτε το βίντεοEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese