Οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν…
μήνυση εναντίον παντός υπευθύνου και η υπόθεση διερευνάται από την τοπική Αστυνομία – Το κυλικείο του σχολείου δεν φαίνεται να έχει ευθύνη, καθώς προμηθεύεται από εταιρεία τα τυποποιημένα σάντουιτς

Από τύχη και μόνο γλίτωσε τον τραυματισμό ένας μικρός μαθητής, όταν αγόρασε ένα σάντουιτς από το κυλικείο του δημοτικού σχολείου του στην Ξάνθη και λίγο έλειψε να «καρφωθεί» στο στόμα του μια… βελόνα ραψίματος η οποία -άγνωστο πώς- βρισκόταν μέσα!

Το παιδί ήταν τυχερό, καθώς μόλις δάγκωσε το σάντουιτς ένιωσε ότι μέσα υπήρχε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Όταν το άνοιξε για να δει τι ήταν, δεν πίστευε στα μάτια του καθώς αντίκρισε μια βελόνα ραψίματος μήκους περίπου πέντε εκατοστών! Μόλις γύρισε στο σπίτι του, ανέφερε το πρωτοφανές περιστατικό στους γονείς του και εκείνοι πήγαν κατευθείαν να ενημερώσουν τον διευθυντή του σχολείου.

Οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση εναντίον παντός υπευθύνου και η υπόθεση διερευνάται από την τοπική Αστυνομία, για να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο υπαίτιος. Πάντως, το κυλικείο του σχολείου δεν φαίνεται να έχει ευθύνη, καθώς προμηθεύεται από εταιρεία τα τυποποιημένα σάντουιτς.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese