«Τον σέβομαι και δεν πιστεύω…
στα παραπολιτικά σχόλια», δήλωσε ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτικό σταθμό, για τα σχόλια που φέρεται να έχει κάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.  

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τα σχόλια δεν έχουν γίνει ποτέ, τόνισε ότι έχει κρατήσει άψογη στάση όλα αυτά τα χρόνια και επισήμανε ότι ποτέ δεν έχει βγει να διαψεύσει δηλώσεις που του αποδίδονται. «Αν το έκανε θα ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά.  

Επίθεση εξαπέλυσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, καταγγέλλοντας ότι πήρε θέση και πως δεν τον έχει στηρίξει.   Αναφερόμενος στο «φιάσκο» των εκλογών της παράταξης, ξεκαθάρισε ότι «κακώς φορτώθηκε στον Μεϊμαράκη η ευθύνη», συμπληρώνοντας ότι «φταίμε και οι τέσσερις υποψήφιοι».   Τόνισε ακόμη ότι, «καλώς έκανε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.   Ερωτηθείς για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δημιουργίας κόμματος των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και για το αν θα συμμετείχε σε αυτό, απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο της δημιουργίας του.   Σχετικά με το πού τάσσεται πολιτικά στο χώρο της δεξιάς, ξεκαθάρισε ότι «είμαστε όλοι μαζί ΝΔ και έτσι πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες».

Ερωτηθείς αν είναι «δεξιότερος» του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε ότι είναι «ακριβώς αυτά που λέει ο Σαμαράς».   Επίθεση εξαπέλυσε, τέλος, στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «μια κυβέρνηση που φλόμωσε τον κόσμο στα ψέματα».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese