Η πανέμορφη Ρωσίδα εκτός των άλλων έχει μπει και στο ρεκόρ Γκίνες σαν η πιο ευλύγιστη γυναίκα στον κόσμο.

Η Ζλάτα, ή αλλιώς Τζούλια Γκουεντεν είναι μια 29χρονη Ρωσίδα που το κορμί της αψηφά κάθε νόμο της ιατρικής και της βιολογίας. Είναι αυτό που λέμε «γυναίκα λάστιχο» και κυριολεκτούμε.

Έχει μια απίστευτη ευλυγισία και πλαστικότητα. Μπορεί να κάνει πράγματα που μόνο μια κούκλα θα μπορούσε να κάνει. Μπορεί να ακουμπήσει στους αγκώνες της και να φέρει το κορμί της πάνω από το κεφάλι της και με τα πόδια της να αγγίζει το πρόσωπο της.

Μπορεί να στρέψει τον κορμό της 180 μοιρες και το γυμνασμένο κορμί της να μοιάζει με εκείνο του φιδιού. Και φυσικά μπορεί να εκτελέσει και να κάνει όλα τα «ανοίγματα» που έχει μια επαγγελματίας μπαλαρίνα.

Η Ζλάτα επί χρόνια εργαζόταν σαν ακροβάτης και πριν λίγο καιρό μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες σαν η πιο ευλύγιστη γυναίκα στον κόσμο. Και δεν είναι μόνο θέμα προπόνησης για να αποκτήσει αυτή την πλαστική ευλυγισία της. Η Ζλάτα πάσχει από μια σπάνια πάθηση η οποία καθιστά όλους τους τένοντες του κορμιού της εξαιρετικά εύκαμπτους.

6789678
zlata5
zlata2
zlata1

Είναι τόσο εύκαμπτη δε που το νούμερο που την ανέδειξε στο τσίρκο ήταν ο εγκλεισμός της σε ένα κουτί 50Χ50 εκατοστών. Πριν από λίγους μήνες ο σύζυγος της αποφάσισε να τη χωρίσει. Η Ζλάτα έπεσε σε μαύρη κατάθλιψη, αλλά με τη βοήθεια του προπονητή της αποφάσισε να πάρει τα πάνω της.

Φωτογραφήθηκε λοιπόν επιδεικνύοντας τα όσα απλόχερα της χάρισε η φύση, δηλαδή την πλαστικότητα, την ευλυγισία και το υπέροχο κορμί της, μόνο και μόνο για να δείξει στον πρώην άνδρα της τι έχασε τώρα που έφυγε…

Επιμέλεια: Viralnet.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese