Θέμα συζήτησης έγιναν οι δηλώσεις της βουλευτή, η οποία υπερασπίστηκε με πάθος την ανάγκη να αυξηθούν οι αποδοχές των Κύπριων βουλευτών, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξημένες ανάγκες της ωραίας και ευπρεπής εμφάνισης των γυναικών.

Οι δηλώσεις της βουλευτή Λεμεσού του ΔΗΚΟ, Αθηνάς Κυριακίδου, σχολιάστηκαν αρκετά αρνητικά και από την εκπομπή «Λόγω Tivis» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως δήλωσε η κα Κυριακίδου, στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή”, με τη Γωγώ Αλεξανδρινού, οι βουλευτές πρέπει να έχουν αξιοπρεπή εμφάνιση και επικαλέστηκε την ανάγκη κομμωτηρίου για τις γυναίκες εκπροσώπους.

Ανέφερε επίσης πως στα τέλη του μήνα λαμβάνει μια επιταγή ύψους 3.700 ευρώ και της δίδεται επιπλέον ποσό 580 ευρώ ως οδοιπορικά.

Να σημειώσουμε ότι διερωτήθηκε μάλιστα, γιατί δεν ασκείται η ίδια κριτική και σε δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν μισθούς 9.000 και 10.000 ευρώ και πληρώνονται καλύτερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δείτε όσα σχολιάστηκαν στο πάνελ του «Λόγω Tivis» στο βίντεο που ακολουθεί:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese