Μένεα πνέει κατά της κυβέρνησης ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το νέο ενιαίο μισθολόγιο, το οποίο φέρνει μικρές αυξήσεις στις απολαβές σχεδόν σε έναν στους δύο δημοσίους υπαλλήλους.

Ο…

 

κ. Γεωργιάδης με μήνυμά του στο Twitter κάνει λόγο για «αίσχος», καθώς την ίδια ώρα μπαίνουν και άλλοι φόροι στις επιχειρήσεις.

«Μία Κυβέρνηση που ανεβάζει τον ΦΠΑ, την προκαταβολή Φόρου, την κλίμακα της Φορολογίας στις επιχειρήσεις, δίνει αυξήσεις στους ΔΥ…αίσχος!» σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης, και τονίζει πως «οι αυξήσεις στους ΔΥ πρέπει να δοθούν μόνον βάσει απόδοσης και οι γενικές μόνον όταν θα αυξηθεί το ΑΕΠ. Όχι κλείνοντας τους άλλους με φόρους».

Αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια και την πώλησή τους σε funds, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στους οφειλέτες των δανείων να αγοράσουν οι ίδιοι το δάνειό τους στην τιμή πωλήσεώς τους στα Funds».

Μία Κυβέρνηση που ανεβάζει τον ΦΠΑ, την προκαταβολή Φόρου, την κλίμακα της Φορολογίας στις επιχειρήσεις, δίνει αυξήσεις στους ΔΥ…αίσχος!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 14, 2015

Οι αυξήσεις στους ΔΥ πρέπει να δοθούν μόνον βάσει απόδοσης και οι γενικές μόνον όταν θα αυξηθεί το ΑΕΠ. Όχι κλείνοντας τους άλλους με φόρους

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 14, 2015

Πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στους οφειλέτες των δανείων να αγοράσουν οι ίδιοι το δάνειό τους στην τιμή πωλήσεώς τους στα Funds.

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 14, 2015English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese