Το κορίτσι έμεινε έγκυος κι έφερε στον κόσμο δίδυμα τα οποία ύστερα από εργαστηριακές εξετάσεις DNA αποδείχθηκε ότι έχουν διαφορετικό πατέραΣτις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκαν με απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου ένας…

 

οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κι ένας αγρότης από χωριό της Βόρειας Κυνουρίας οι οποίοι καταδικάστηκαν για βιασμό ανήλικου κοριτσιού, ατόμου με ειδικές ανάγκες.
Η πράξη είχε τελεστεί πριν από πολλά χρόνια και είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία, ενώ το σημαντικό σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως η ανήλικη έμεινε έγκυος κι έφερε στον κόσμο δίδυμα, τα οποία ύστερα από εργαστηριακές εξετάσεις DNA, αποδείχθηκε ότι έχουν διαφορετικό πατέρα.

Η υπόθεση αναφορικά με τον οδηγό του ΚΤΕΛ είχε δημοσιοποιηθεί και πριν από περίπου δύο χρόνια, γιατί δεν είχε καταβάλει την εγγύηση που είχε οριστεί, με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί, ενώ η εμπλοκή του αγρότη έγινε πρόσφατα γνωστή, με την απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου στα μέσα της εβδομάδας, που επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών σε έκαστο κατηγορούμενο.

Οι δύο καταδικασθέντες έχουν οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese