Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Στυλίδα το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, η ανακήρυξη της…
κας Γιάννας Δεσποτοπούλου -μέλους του Δ.Σ.της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics-ως επίτιμης Δημότισσας Στυλίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος καλεσμένων μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Χρ.Σταϊκούρας,ο πρώην βουλευτής Αθ.Γιαννόπουλος,ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γ.Κοτρωνιάς, ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ.Ανδρέας Αποστολόπουλος,ο Αντιπεριφερειάρχης Θ.Καραϊσκος, ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Δ.Λαθούρης,ο περιφερειακός σύμβουλος Κ.Αποστολόπουλος,εκπρόσωποι τοπικών φορέων,πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και της Εκκλησίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δικηγόρος Γ.Δούμας, ακολούθησε ομιλία του Δημάρχου Στυλίδας Απ..Γκλέτσου ενώ το λόγο πήρε και η κα Μ.Τριανταφύλου μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη Κ.Τριανταφύλλου ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από το πλάι της κας Δεσποτοπούλου.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο σχετικά με το έργο της κας Δεσποτοπούλου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας και στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από το Σύλλογο Μικρασιατών Αν.Φθιώτιδας,από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδας κι από τις μαζορέτες του Little Woman’s Club.

Εμφανώς συγκινημένη η κα Δεσποτοπούλου δήλωσε ότι είναι τιμή της η ανακήρυξή της ως επίτιμης Δημότισσας Στυλίδας ενώ εξήρε την προσπάθεια και τη δύναμη όλων των αθλητών των Special Olympics.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese