Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου είναι, ίσως, το πιο hot που κυκλοφορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή…

Ο Έλληνας άσος έχει αποδείξει ότι επέστρεψε καλύτερος από τη θητεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα και η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι, περίπου, ερωτική!

Μοιραία, λοιπόν, ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς είναι σαφές ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Με τον Σκύλο να μαθαίνει από την πιάτσα ότι ο Ολυμπιακός τον έχει ανοιχτά πλέον στη λίστα του ενόψει Γενάρη!

Δεν είναι κάτι που κρύβουν, δηλαδή, οι “ερυθρόλευκοι”, πως οι μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν ανοιχτές ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι η απόκτηση στόπερ και ο Βέλλιος!

Προσοχή, για να μην έχουμε πάλι τα ίδια: Δεν γράφουμε ΠΟΥΘΕΝΑ ότι έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση προς τον Ηρακλή ή τον ίδιο τον Βέλλιο!

Αυτό που λέμε είναι ότι από τον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν ότι θέλουν τον Βέλλιο (όπως και έναν στόπερ!) τον Γενάρη, σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες που ναι μεν τον έχουν στη λίστα τους και τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο, αλλά κάνουν τις πάπιες…

Ίσως γιατί έχουν κατά νου πως όταν ο Ολυμπιακός θέλει έναν ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα, τον ντύνει με τη φανέλα του!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese