Η Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα , σε συνεργασία με τη σχολή ΕΥ ΖΩΗ, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το…
Σάββατο 5-12-2015 στης 12:00 το μεσημέρι στο Athens Heart Mall ένα Flash Mob, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας.


Αναλυτικά, τα παιδιά της Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα με τη συνοδεία μιας μεγάλης ομάδας χορευτών (πάνω από 90) αιφνιδίασε τον κόσμο που έκανε τα ψώνια του με ένα ξαφνικό χορό –flash mob(μια ομάδα ατόμων συγκεντρώνεται σ’ ένα δημόσιο χώρο με σκοπό να εκτελέσει μια πρωτότυπη πράξη, στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ξαφνικό χορό, και μετά έπεται ο ταχύτατος διασκορπισμός της)

Η ομάδα νέων της Γέφυρας ζωής μαζί με την Σχολή Ευζωή κατάφερε να κινητοποιήσει τον κόσμο και να πετύχει τη συμμετοχή του στο δικό τους ρυθμό μεταδίδοντας έτσι για άλλη μια φορά τη μαγεία… του να είσαι διαφορετικός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να προβληθεί τόσο το έργο όσο και η προσφορά της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Ευχαριστούμε πολύ τα κορίτσια της σχολής Ευ ζωή -μικρά και μεγάλα- που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, τις μαθήτριες από το 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, τις μικρές μας ζουμπίτσες από το 13ο ΔΣ Αιγάλεω “Άγγελος Σικελιανός” – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Αναστασόπουλο (top sound) για την δωρεάν ηχητική κάλυψη είναι πάντα κοντά μας, και φυσικά στους εθελοντές της ΓΕΦΥΡΑ ζωής!!!!!

Ήταν μια μοναδική εμπειρία!!!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese