Από την ΑΕΚ και το κατά πόσο εκείνη θα παρουσιάσει το πρόσωπο που πρέπει εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Ντίντακ Βιλά.

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να πάρει τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα,…

 

περνώντας από τη Νέα Σμύρνη το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο (19:30), όπως δήλωσε στη Nova ο Ντίντακ Βιλά.

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ομάδα μου. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, κρατάμε τις θέσεις μας και βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας όταν έχουμε τη μπάλα, μπορούμε να νικήσουμε», τόνισε ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Το γεγονός ότι παρά το νικηφόρο σερί της «Ένωσης» η απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δεν έχει μειωθεί δεν επηρεάζει τη σκέψη του Ντίντακ. «Η διαφορά από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη, αλλά αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να περιμένουμε να έχει κάποια βαθμολογική απώλεια ο Ολυμπιακός για να μειώσουμε τη διαφορά», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με το νέο σύστημα της ΑΕΚ, στο οποίο και οι μπακ έχουν περισσότερη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ανέφερε: «Με το νέο σύστημα υπάρχουν περισσότεροι μεσοεπιθετικοί που πατάνε περιοχή κι αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες και σε εμάς τους αμυντικούς για να πάρουμε περισσότερες πάσες και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese