Σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. πέταξε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα, προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.

Παρά το ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης του ζητούσε να σταματήσει, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο για τον κ. Ξυδάκη όσο και για τον Πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής της ΧΑ χαρακτήρισε «ηλίθιους» τους κκ Τσίπρα και Μουζάλα προκαλώντας την οργή των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων. Ορθιος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης φώναζε, ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρουλης του ΚΚΕ καλούσε τον Κασιδιάρη να συνετιστεί και να μην χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε την επίθεση και φώναζε «να πάει ο ηλίθιος Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανιούς στο Ταε Κβον Ντο και στο αλβαναριό που έφερε στη χώρα ο Σαμαράς».

Για τον Γιάννη Μουζάλα είπε «τολμάει να μιλάει αυτός ο ηλίθιος που είναι διορισμένος σε εμάς που είμαστε εκλεγμένοι;»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese