«Ανούσιες αντιπαραθέσεις συγκάλυψης του σκανδάλου της ανακεφαλαιοποίησης ανάμεσα σε Τσίπρα και Μπακογιάννη στη Βουλή», διαπιστώνει με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας τονίζει…

 

επίσης, μεταξύ άλλων, πως «το μέγα σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το οποίο αποδεδειγμένα στοίχισε πάνω από 40 δισ. στο Δημόσιο και πολλά δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και στους μικρομετόχους και μικροομολογιούχους των τραπεζών, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και πολύ περισσότερο να «κουκουλωθεί» με τα παραπλανητικά στοιχεία του Τσίπρα στη Βουλή, με φτηνή πρωθυπουργική δημαγωγία που δείχνει πανικό».

«Είναι εντυπωσιακό», προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης «ότι η δήθεν αντιπολίτευση στη Βουλή, αντί να καταθέσει πρόταση άμεσης σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τις σκοτεινές ρυθμίσεις και τις τροπολογίες νύκτας, με τις οποίες έγινε δυνατό το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, αρκέστηκε να συμφωνήσει με το τέχνασμα της δημιουργίας μιας περίεργης «επιτροπής εμπειρογνωμόνων» για όλες τις ανακεφαλαιοποιήσεις, προφανώς για να υπάρξει συναινετική συγκάλυψη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Τέλος ο επικεφαλής της ΛΑΕ προειδοποιεί και πάλι ότι «το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, με το οποίο το μέλλον της χώρας και της οικονομίας παραδίδονται «τζάμπα» στους πιστωτές και στα ξένα funds, δεν πρόκειται να σκεπαστεί, αλλά θα διερευνηθεί, ενάντια σε όσους θέλουν να το βάλουν στο αρχείο».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese