Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς, λένε οι χρήστες τον social media για τον υπουργό που επιτέθηκε στους δημοσιογράφους Τον Παύλο Πολάκη έβαλαν στο στόχαστρο οι χρήστες του ελληνικού Twitter, μετά το σόου του υπουργού κατά την…

 

χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου επέλεξε να τα βάλει με τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στο «πεζοδρόμιο» και όχι σε υπουργείο, με τους δημοσιογράφους. 
Τα σχόλια είναι τόσο αιχμηρά όσο και χιουμοριστικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εκφράζουν την οργή των πολιτών που βλέπουν έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού, να αποκτά θέση εξουσίας και να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης άλλωστε, με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και τον τρόπο που απευθύνθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, έδωσε κάθε αφορμή.

Αυτό που περισσότερο έκανε εντύπωση στους χρήστες του Twitter, ήταν το γεγονός πως ένας γιατρός, όπως είναι ο Παύλος Πολάκης, και μάλιστα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε μια επίσημη συνέντευξη Τύπου, αναφέρεται στον ιό HIV ως «χιβ», «διαβάζοντας» κατά κάποιο τρόπο το αρκτικόλεξο, όπως περίπου κάνουμε με… την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ! 

Με ειρωνεία αναφέρθηκε στο θέμα και η Ραχήλ Μακρή, που αναρωτήθηκε, αν το ΣΔΟΕ έχει ελέγξει τα διπλά βιβλία που ο ίδιος ο κύριος Πολάκης παραδέχθηκε πως κρατούσε όντας δήμαρχος Σφακίων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese