Ο Γιώργος Τσαλίκης τις τελευταίες μέρες βίωσε μια περιπέτεια, όταν ένας… άγνωστος απειλούσε την ζωή του τραγουδιστή, αλλά και των ανήλικων παιδιών του, κάνοντας λόγο μέχρι και για απαγωγή τους.

Τέλος σε αυτή την περιπέτεια του τραγουδιστή έδωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συλλαμβάνοντας τον δράστη. Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso” ο 35χρονος άνεργος από τη Θεσσαλονίκη, στη κατάθεση του στους αστυνομικούς, είπε ότι ήταν μια κακη στιγμή και μια βλακεία αυτό που έκανε, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Μάλιστα πρόσθεσε ότι προσβλέπει στη μεγάλη καρδιά του τραγουδιστή ώστε να αποσύρει τη μήνυση και να μην ζητήσει τη δίωξη του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook, ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχε κάνει και όταν δέχτηκε ένα περίεργο δώρο στο καμαρίνι του για τα παιδιά του, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά:

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας δυο ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού ,με κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θείος» και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες;; Ο Αδερφός σου είμαι …» Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου. Σενάριο αρρώστου σήριαλ καθαρά.

Φίλε μου …

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια …

Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς ..

Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια !

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω .

Και τότε το “δώρο” που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα «ανιψάκια» σου «αδερφέ» μου …

Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..

Προσοχή και προσευχή ..

Λυπάμαι

Γιώργος Τσαλίκης».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese