Διαβάστε την ανακοίνωση: “Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών ‘Αμαρυλλίδες’ δίνει και φέτος… το δυναμικό παρόν με την πραγματοποίηση φιλανθρωπικής εκδήλωσης στις 14 Δεκεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Υπατία στις 19.30 , στο πιο εμβληματικό αρχοντικό της Αθήνας .

Η βραδιά θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας από την Cristi Academy με σχεδιαστές τους Vasileio Kostetsos, Κεφαλέα J.K ,γουναρικά Έλενα Κουλαουζίδου και νυφικάKaraververis.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση, θα δοθούν σε δύο συλλόγους,στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς Πνευμόνων ‘’ Η ΣΚΥΤΑΛΗ’’ και στο σύλλογο Η ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού .

Πολύ σημαντική η συμπαράσταση και η υποστήριξη των χορηγών που συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό των Αμαρυλλίδων. Οι εταιρείες ΜΠΕΓΝΗΣCATERING, ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΛΟΥΞ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΠΑΝΕΤΤΑΣ ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ βρίσκονται στο πλευρό των Αμαρυλλίδων και αποδεικνύουν έμπρακτα πως επιχειρηματικότητα και κοινωνική προσφορά συμβαδίζουν με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Concert>ια το σαξόφωνο και την καλλιτέχνιδα Ιωάννα Σεβοπούλου.

Θερμές ευχαριστίες στα γυμναστήρια YAVA FITNESS CENTER που στηρίζουν τις Αμαρυλλίδες σε κάθε εκδήλωση.

Τα χτενίσματα προσφέρονται από το Μιχάλη Ανουσάκη, τα κοσμήματα από το κατάστημα Turquoise και οπτικά από το κατάστημα Γκαινά.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό Volta ,ενώ οι προσκλήσεις και το bannerτης εκδήλωσης αποτελούν ευγενική χορηγία της εταιρείας Exsite ,της κυρίας Ιφιγένειας Καλλατζή.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου-Ρουτζούνη για την ευγενική παραχώρηση του Μεγάρου Υπατία.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese