Μάθημα ζωής έδωσε μια μικρή μαθήτρια από την Κρήτη, η οποία αποφάσισε να ανοίξει τον κουμπαρά της για καλό σκοπό…

Η μαθήτρια, σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης “Κίτρινη Αποστολή”, Δημήτρη Αποστολάκη, αποφάσισε να δωρίσει το ποσό που είχε μαζέψει στον κουμπάρο της, το οποίο ήταν 400 ευρώ.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, αντί αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν από την Κατερίνα για προσωπικές της αγορές μετατράπηκαν σε 8 δωροεπιταγές των 50 ευρώ έκαστη και παραδόθηκαν στην ομάδα προκειμένου να διατεθούν σε όσους τις είχαν ανάγκη.

Ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά συνόδευσε τα μέλη της “Κίτρινης Αποστολής” και παρέδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Αποστολάκης:

“Σε μια εποχή που πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν 9€ για να βάλουν στην άκρη ενα δεκαρικο είναι μάλλον ουτοπικό να μιλάμε για αποταμίευση!!! Γιατί τι είναι αποταμίευση? Αν κάθε μέρα προσπαθείς να βάζεις στον κουμπαρά σου από ένα κέρμα.

Και τι γίνεται τότε;

Τότε μαζεύεις ένα ποσό το οποίο αποφασίζεις να διαθέσεις κάπου:να αγοράσεις κάτι, να βοηθήσεις κάποιον. Αυτό προϋποθέτει δύναμη, αυτοσυγκράτηση, συγκέντρωση σε έναν στόχο. Έτσι λοιπόν η μικρή Κατερίνα(που παρεμπιπτόντως είναι μαθήτρια του 20), ανοίγοντας τον κουμπαρά της, που είχε μέσα 400€, δεν αγόρασε ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια, ούτε κινητό, που θα έκανε κάθε παιδί στην ηλικία της!

Αποφάσισε λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα να τα κάνει δωροεπιταγες (8 επί 50€ ), και να τα δώσει σε οικογένειες που δυσκολεύονται, για να περάσουν όμορφα τα Χριστούγεννα τους!

Και το κυριότερο κατ’ εμέ, είναι ότι η Κατερίνα ήρθε μαζί μας σε κάθε σπίτι, και έδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά! Πραγματικά μια εξαιρετική κίνηση, απο μια εξαιρετική κοπέλα,μεγαλωμένη με αξίες και ιδανικά!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese