Οι τρεις γυναίκες άρπαξαν από το σπίτι ηλικιωμένης 50 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ – Συνελήφθησαν μαζί με τον συνεργό τουςΌπου και να κατευθυνόταν το αυτοκίνητο των δραστών της κλοπής που έγινε στο σπίτι…

 

μιας γυναίκας στην περιοχή Κρόκο της Κοζάνης, θα έπεφτε πάνω σε μπλόκα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν αυτοί που εντόπισαν τη «θηλυκή» συμμορία και την συνέλαβαν.
Η 63χρονη γυναίκα είχε ενημερώσει ότι οι τρεις γυναίκες που άρπαξαν από το σπίτι της 50 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ, είχαν επιβιβαστεί σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα και να συλλάβουν τις Ελληνίδες δράστιδες ηλικίας 37, 41 και 38 χρόνων και τον 31χρονο  συνεργό τους.

Πάνω στους συλληφθέντες βρέθηκαν 62 ευρώ, 50 από τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Δεν βρέθηκαν, όμως, τα κλεμμένα χρυσαφικά και η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν η σπείρα είχε και άλλα μέλη.

Στο μεταξύ, μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε για το ενδεχόμενο να είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese