Ο Chris Manak είναι έμπειρος άνδρας και το αποδεικνύει εμπράκτως. Κάνει το χόμπι του, επάγγελμα. Έχει στόχο να μάθει σε επίδοξους άνδρες την τέχνη του φλερτ. Αποκαλύπτει τα μυστικά του, αλλά τα χρεώνει και 1.700 δολάρια.

Μοντέλα, ηθοποιοί, δικηγόροι και πιλότοι είναι μερικοί από τους άνδρες που έχουν επισκεφτεί των guru των σχέσεων. Λένε, άλλωστε, πως είναι δύσκολο να προσεγγίσεις μία γυναίκα, αλλά ο Manak είναι ειδικός σε αυτό το κομμάτι.

Ο 35χρονος άνδρας δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και προσπαθεί να βοηθήσει τους άνδρες να γίνουν θαρραλέοι. »Είναι λάθος να σκέφτεστε «πώς θα κάνω αυτή τη γυναίκα να με αγαπήσει». Μην γίνετε αυτοί οι τρομακτικοί τύποι που τους κοροϊδεύουν. Αρχίστε την επικοινωνία σας με ένα «με συγχωρείτε» και δώστε στη γυναίκα την ευκαιρία να σας προσέξει. Μη χρησιμοποιείται μικρές φράσεις για να μάθετε πληροφορίες που αφορούν στις γυναίκες».

Η εκπαίδευση διαρκεί πέντε εβδομάδες. Κάθε πελάτης θα προσεγγίσει περίπου πέντε γυναίκες σε κάθε συνεδρία την ημέρα και το βράδυ, σε ένα μπαρ για περίπου τέσσερις ώρες. Ο ίδιος έχει προσεγγίσει τώρα περίπου 10.000 γυναίκες και διδάσκει τώρα τους πελάτες του με τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Πηγή: MirrorEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese