Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται σε… κεντρικούς δρόμους του Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανόλη Σαμόλη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό.

Πρόκειται ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούνται στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και σε πολλές άλλες οδούς του Γαζίου, βελτιώνοντας το οδικό δίκτυο της πόλης και ενισχύοντας τις συνθήκες ασφαλείας για τους οδηγούς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Γαζίου, συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις τόσο στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, όσο και σε πολλούς άλλους δρόμους της πρωτεύουσας του Δήμου μας. Παρά το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μέσα από συνεργασίες με φορείς όπως είναι η Περιφέρεια Κρήτης, να προσφέρουμε έργο στους δημότες μας. Γι’ αυτό και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του βοήθεια και σε αυτά τα έργα, καθώς και όλα τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών για το άριστο αποτέλεσμα».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese