Διαβάστε την ανακοίνωση: “Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η… Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη, με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης για την “Αναθεώρηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης των Βιλίων”, συνολικού προϋπολογισμού 1.504.544 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Η υπογραφή αυτής της προγραμματικής σύμβασης δρομολογεί, ύστερα από πολυετείς διαδικασίες, την αναθεώρηση για τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου από το 1935 ρυμοτομικού σχεδίου της περιοχής.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει την τοπογραφική, πολεοδομική, υδραυλική, γεωλογική και περιβαλλοντική μελέτη. Η περιοχή που καλύπτει έχει συνολικό εμβαδόν 1580 στρέμματα.

Η ισχύς της προγραμματικής σύμβασης ορίζεται σε τέσσερα έτη, ενώ η εκπόνηση της μελέτης έχει συνολική προθεσμία ολοκλήρωσης εννέα μήνες καθαρού χρόνου, που υπολογίζεται από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese