Σε νέα δημοπρασία οδηγείται η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να… αναζητήσει άλλο επιχειρηματικό σχήμα που θα αναλάβει τη λειτουργία του Δασσυλίου. Ο εξ Αθηνών σημερινός μισθωτής, με μηνιαίο ενοίκιο 4.800 €, ζήτησε λύση της σύμβασης που έχει με το Δήμο Πατρέων επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς λόγους σε συνδυασμό με το δυσμενές κλίμα που πλήττει το χώρο της εστίασης και αναψυχής στην Πάτρα.

Την αποχώρηση του μισθωτή από το δημοτικό ακίνητο – όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Πελοπόννησος” – επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Πάνος Μελάς. Σύμφωνα με τον ίδιο συμφωνήθηκε να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς τον Δήμο και στη συνέχεια να αποχωρήσει.

Στην παρούσα περίοδο το Δασσύλιο λειτουργεί μόνο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή μέχρι να εξοφλήσει τον δήμο και να αποχωρήσει.

Παράλληλα, ο Δήμος προετοιμάζεται για την μελλοντική δημοπράτηση του χώρου, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσει ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. Το θέμα θα απασχολήσει προσεχώς και το δημοτικό συμβούλιο.

Στο μεταξύ ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης όρισε Επιτροπή Παραλαβής του περιπτέρου στο Δασύλλιο από τις δημοτικές υπηρεσίες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese