Ένα μεγάλο δημόσιο “ευχαριστώ” θέλησε να πει η εγκυμονούσα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου…

Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό θυμήθηκε εχθές το πρωί στο «Πρωινό Σου Κου» η ηθοποιός και θέλησε να ευχαριστήσει τον Νίκο Μουτσινά!

Ο παρουσιαστής – ηθοποιός ήταν ο άνθρωπος που την βοήθησε σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή και ενώ η υγεία και το παιδί, που έχει στην κοιλιά της, κινδύνευαν: «Ένα πράγμα που είχε κάνει ο Νίκος για εμένα και θα τον αγαπάω σε όλη μου την ζωή είναι το εξής. Είχα αρρωστήσει πολύ και ήμουν χάλια.

Στείλανε λοιπόν από την εταιρία(σ.σ: από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστούσε) έναν γιατρό, ο οποίος ενώ ήμουν χλωμή, έπαιρνα κορτιζόνες και έκανα εμετούς, έκρινε πως μπορώ να συνεχίσω έτσι την παράσταση. Ο γιατρός μάλιστα, είπε πως ήμουν μια χαρά και πως αν δεν συνέχιζα την δουλειά μου, δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Τα πήρε στο κρανίο τότε ο Νίκος και ενώ ήταν Σάββατο βράδυ και το θέατρο ήταν γεμάτο, με πήρε αγκαλιά, με έβγαλε μέσα από τους θεατές και με πήγε στο νοσοκομείο», είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε το πόσο πολύ είχε ενοχληθεί από την αδιαφορία των γιατρών στο νοσοκομείο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese