Πρόκειται για έναν 53χρονο υπήκοο Βουλγαρίας ο οποίος μετέφερε στην καρότσα του φορτηγού που οδηγούσε 19 πρόσφυγες και έναν 30χρονο Έλληνα που μετέφερε 9 Σύρους Συνολικά 26 Σύρους πρόσφυγες προωθούσαν στο εσωτερικό της…

 

χώρας δύο διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.
Την Κυριακή αστυνομικοί συνέλαβαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου έναν 53χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του φορτηγού που οδηγούσε εντόπισαν 19 πρόσφυγες.

Λίγο αργότερα στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του οικισμού Αμορίου, αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε 30χρονο Έλληνα οδηγό Ι.Χ., προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση του οικισμού Μάνδρας, ακινητοποίησε το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, χωρίς όμως επιτυχία αφού τελικά συνελήφθη. 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επτά Σύροι υπήκοοι. 

Το Ι.Χ. είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese