Η συνολική ζημιά για τους ιδιοκτήτες, ξεπερνά τα 5.500 ευρώΣοκ έπαθαν οι ιδιοκτήτες μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης, όταν πήγαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο και διαπίστωσαν ότι τους… πρόλαβαν…

 

άγνωστοι οι οποίοι είχαν «γδύσει» κυριολεκτικά το σπίτι και είχαν αρπάξει όλο τον εξοπλισμό του!
Οι δράστες είχαν κλέψει όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, τις τηλεοράσεις, ακόμη και τα σκεύη της κουζίνας, ενώ είχαν «σηκώσει» ακόμη και τα σεντόνια, τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια! Μάλιστα, δεν αρκέστηκαν σε όσα βρήκαν στο σπίτι, αλλά διέρρηξαν και την διπλανή αποθήκη και άρπαξαν διάφορα γεωργικά εργαλεία. Η συνολική ζημιά για τους ιδιοκτήτες, ξεπερνά τα 5.500 ευρώ. 

*** Ένας θησαυρός από μετρητά περίμενε τους άγνωστους διαρρήκτες που παραβίασαν την μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού στην κοινότητα Αμυγδαλιές της Ανδρίτσαινας! Οι άγνωστοι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους, ώσπου ανακάλυψαν τα χρήματα ύψους 6.000 ευρώ, που ο ιδιοκτήτης είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα πριν από τα capital controls, επειδή φοβόταν ενδεχόμενο «κούρεμα» των καταθέσεων!

*** Με λοστό παραβίασαν μέρα- μεσημέρι την πόρτα του σπιτιού μιας γυναίκας στην περιοχή Αλκυώνα στο Κατάκολο άγνωστοι διαρρήκτες και άρπαξαν από μέσα όλα τα χρυσά οικογενειακά κοσμήματα που η αξία τους φτάνει τα 10.000 ευρώ, αλλά η συναισθηματική αξία είναι πολύ πιο μεγάλη. 

*** Μετρητά ύψους 400 ευρώ, χρυσαφικά και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ, άρπαξαν άγνωστοι από μια εξοχική κατοικία στο Καλλίκομο Ηλείας στην οποία τρύπωσαν παραβιάζοντας τα παράθυρα. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese