Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Λονδίνο, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, ριπή…
ανέμου τον έκανε να χάσει την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από λεωφορείο, ενώ εκτεταμένες πλημμύρες προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις τη νύχτα στη βορειοδυτική Αγγλία.

Η βρετανική επιτροπή για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης συνεδρίασε την Κυριακή, ενώ οι αρχές απομάκρυναν τους κατοίκους από εκατοντάδες πλημμυρισμένα σπίτια τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα.
Η αστυνομία έκανε λόγο για μείζον συμβάν και μέλη της ακτοφυλακής συμμετείχαν στη διάσωση κατοίκων σε πλημμυρισμένες περιοχές.

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Βρετανία
Η υπουργός Περιβάλλοντος Ελίζαμπετ Τρας δήλωσε ότι η κυβερνητική επιτροπή συνεκλήθη για να «προβεί επειγόντως σε εκτίμηση του μεγέθους των πλημμυρών και να εξασφαλίσει ότι η αντιμετώπισή τους θα είναι συντονισμένη και αποτελεσματική και θα παρασχεθεί βοήθεια στους πληγέντες το συντομότερο δυνατό».
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Λονδίνο, το οποίο επλήγη από ισχυρούς ανέμους, όταν ριπή ανέμου τον έριξε πάνω σε λεωφορείο που ήταν εν κινήσει. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για θανάτους ή τραυματισμούς.
Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε μέσω του Twitter πως ο στρατός έχει κινητοποιηθεί για να βοηθήσει τους πληγέντες.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese