Η Ελένη Μενεγάκη δίνει πλέον σπάνια συνεντεύξεις. Μετά από απουσία ενός χρόνου περίπου, επιστρέφει μέσω του «Madame Figaro». Συμφιλιωμένη με το …
χρόνο, παραδέχεται πως έκανε δίαιτα για λίγο καιρό μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη της, αλλά δεν άντεξε και θεώρησε καλό ν’ αφήσει το σώμα της να πάρει το χρόνο του για να επανέλθει. «Έγινε με μεγαλύτερη καθυστέρηση. Παλαιότερα δε χρειαζόμουν περισσότερο από ενάμιση με δύο μήνες. Αυτήν τη φορά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να νιώσω ότι πραγματικά χάνω πόντους. Αλλά δε βιάζομαι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι υγιής και δυνατή».

Η παρουσιάστρια πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει πιλάτες και πάλι, αλλά όχι εντατικά, ενώ αν της λείπει ένα πράγμα στη ζωή που το κυνηγά, αυτό είναι ο χρόνος. «Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω δυνάμεις και ενέργεια, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ», εξομολογείται.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως «Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που το καταφέραμε. Αυτό το δώρο είναι το πιο σημαντικό απέναντι σε οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες. Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας…».

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese