Η 52χρονη εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία μιας 60χρονης από τον θάλαμο του νοσοκομείου για να αρπάξει το πορτοφόλι της, που είχε μέσα 50 ευρώ, μία κάρτα ανάληψης και τον κωδικό αριθμό PIN!Στο «μικροσκόπιο» είχε βάλει…

 

τους θαλάμους του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μια 52χρονη «μακρυχέρα» που καραδοκούσε περιμένοντας να αρπάξει ό,τι πολύτιμο μπορούσε, μόλις απομακρύνονταν οι συγγενείς των νοσηλευόμενων ασθενών!
Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, εξιχνιάστηκε μια κλοπή που είχε διαπράξει στις 27 Ιουλίου. Τότε, η 52χρονη εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία μιας 60χρονης από τον θάλαμο του νοσοκομείου για να αρπάξει το πορτοφόλι της, που είχε μέσα 50 ευρώ, μία κάρτα ανάληψης και τον κωδικό αριθμό PIN! Τα capital controls… έσωσαν τη νόμιμη κάτοχο, καθώς η δράστιδα έκανε δυο αναλήψεις από το λογαριασμό της αλλά μπόρεσε να πάρει μόλις 80 ευρώ! 

Μετά την εξιχνίαση της κλοπής, σε βάρος της «μακρυχέρας» σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχει διαπράξει και άλλες σε βάρος ασθενών ή των συνοδών τους. 







English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese