Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε για το «Δάσος των Ξωτικών» το απόγευμα της …
Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου, ημέρα της επίσημης έναρξης της λειτουργίας του. Ο κόσμος πραγματικά πολύς που επισκέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, σε αριθμό να ξεπερνάει τους 7.500, σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών.

Η διάθεση του κόσμου ήταν ανεβασμένη από νωρίς το απόγευμα, με τους μικρούς φίλους να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Η ήδη ανεβασμένη διάθεση, απογειώθηκε με την εμφάνιση των Vegas στο Δάσος των Ξωτικών. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το αγαπημένο τους συγκρότημα και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Η ουρά του κόσμου έξω από το Εκθεσιακό κέντρο ήταν πραγματικά μεγάλη για πολύ ώρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω υλικό του KOZANILIFE.GR.

Η συναυλία των Vegas  όμως δικαίωσε την αναμονή του κόσμου!

Δείτε το παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR από την πολύ όμορφη πρώτη επίσημη ημέρα έναρξης του Δάσους των Ξωτικών, τι δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του KOZANILIFE.GR οι μοναδικοί Vegas και πλάνα από τη συναυλία τους:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese